Divendres 20 Octubre 2017
nit del metall
Immorgon - Viking Metal

Destrals, corbs i cotes de malla. Sota el pretext de la mitologia nòrdica i amb el Death Metal Melòdic com a base, Immorgon presenta una atmòsfera de èpica violència . Llegendes centreeuropees, fets històrics i alguna pinzellada de literatura fantàstica inspiren al quartet per afegir components propis del Black metal i jugar amb algun element Folk.


Vad - Black Metal

Una mirada al desconegut, a allò salvatge, al ocult, a la misteriosa naturalesa del ésser humà.
La cruesa de Vad es nodreix del ancestral Black Metal Nòrdic, bevent de la fosca font del Paganisme Indoeuropeu, per donar forma a un projecta vessant dels sentiments mes primitius; ràbia, desesperació, odi i incertesa son la columna vertebral d'aquesta béstia de tres caps.


Forja - Folk Metal

Forja neix l'estiu del 2012 com a grup de metal en català, amb el pas del temps el grup ha anat forjant, amb paciència i dedicació, el seu estil a cops de melodies de metal i folk, amb l'escalfor del foc de la història, els mites, les llegendes catalanes i temperat per les aigües de la passió i el sentiment.

Haunted Gods - Power Metal

Haunted Gods és un projecte de power metal nascut a Cerdanyola el 2014 de la mà de David Saus (bateria) i Carles Soler (guitarra).
El grup troba la seva inspiració en la història, la mitologia i la fantasia per elaborar les seves lletres, que es barrejen amb melodies a cavall entre el folk i el power metal més èpic.
HORARI
OBERTURA DE PORTES
HORARI
INICI CONCERT
PREU 6 € GUIXETA
contactar +info TELÈFONS
EMAILS
recomenar compartir XARXES SOCIALS
Com
arribar
PASTERNAK VIC
MEDIA
NIT DEL METALL
NIT DEL METALL
PASTER RÀDIO PASTER TV
  • Vols rebre el nostre newsletter?
  • Nom i cognom
  • Correu electrònic
HORARI 20 Octubre 2017 ESDEVENIMENT nit del metall PREU 6 € GUIXETA Immorgon - Viking MetalDestrals, corbs i cotes de malla. Sota el pretext de la mitologia nòrdica i amb el Death Metal Melòdic com a base, Immorgon presenta una atmòsfera...
salapasternak.com